Σκέφτηκα να ξεκινήσω με την ερώτηση "πες μου τί θέλεις να φτιάξουμε;"
Θα φτιάχνουμε μαζί κάθε τι που θα μου προτείνετε. Θα σας δίνω τη συνταγή, θα τη φτιάχνουμε παρέα,θα την φωτογραφίζουμε και δε θα κρύβουμε κανένα μυστικό.
Θα απαντώ σε κάθε σας ερώτηση ή απορία για κάτι που θέλετε να επιχειρήσετε ή για κάτι που δεν σας πέτυχε...
Έτσι θα ξεκινήσω....
Περιμένω ν'ακούσω για να ξεκινήσω την πρώτη μου συνταγή!
Θα φτιάχνουμε μαζί κάθε τι που θα μου προτείνετε. Θα σας δίνω τη συνταγή, θα τη φτιάχνουμε παρέα,θα την φωτογραφίζουμε και δε θα κρύβουμε κανένα μυστικό.
Θα απαντώ σε κάθε σας ερώτηση ή απορία για κάτι που θέλετε να επιχειρήσετε ή για κάτι που δεν σας πέτυχε...
Έτσι θα ξεκινήσω....
Περιμένω ν'ακούσω για να ξεκινήσω την πρώτη μου συνταγή!
Να κάνω ποδαρικό με το..δεξί..θέλω το μπακλαβάσου τον ...αχτύπητο..( έκανα σαραγλί μα..χάλια το φύλλο!!!).Βγάλε την λεκτική επαλήθευση από τις ρυθμίσεις σου..είναι βαρετό για όσους θέλουν να κάνουν σχόλιο
ΑπάντησηΔιαγραφήοκ!θα ρθει και η ώρα του μπακλαβά...
ΔιαγραφήΚαλως σε βρηκα. Για να το λεει η μαμα κατι θα ξερει , οποτε ας εποφεληθουμε και μεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλώς σε γνώρισα κι εγώ.Σίγουρα θα εποφεληθείτε αρκεί να σας αρέσει να δημιουργείτε!
ΔιαγραφήΚαλή αρχή!
ΑπάντησηΔιαγραφήσ'ευχαριστώ
ΔιαγραφήΚαλή αρχή να ευχηθώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μας δώσεις ιδέες για μπουφέ στο σπίτι με πιάτα νόστιμα αλλά και όμορφα σε παρουσίαση
ΑπάντησηΔιαγραφήναι Κατερινάκι μου,ειδικά σ΄ξμερα που θα ξεκινήσω μ'ένα ιδιαίτερο κέικ...
ΔιαγραφήΚαλη αρχη κι απο μενα!!! Με το δεξι κι εγω ...τρελενομαι για μπισκοτακια..τα παντα ομως.. και σοκολατα νομιζω ειμαι εθισμενη σαυτη...τα αλμυρα σε δευτερη μοιρα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή αρχή!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ πρόταση της αχτίδας μου άρεσε!
Τον μπακλαβά θέλω κι εγώ..
Ναι Μαράκι μου θα γίνει κι αυτό το έχω ήδη βάλει σε γραμμή προτεραιότητας
ΔιαγραφήΥπέροχη η ιδέα σου Ιωάννα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν και τα περισσότερα blog ασχολούνται με την μαγειρική και ζαχαροπλαστική είμαι σίγουρη ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία το νέο σου blog.
Συγχαρητήρια για τον νέο σου τίτλο "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης"!
Εκείνο που μου αρέσει κι εκτιμώ πολύ είναι αυτό που γράφεις, ότι δε θα κρύβουμε κανένα μυστικό, αχ μόνο και να ήξερες σε όλα αυτά τα χρόνια μου πόσες φόρες έχω "καεί" από κακόβουλους ανθρώπους. Με μεγάλη μου χαρά θα σε παρακολουθώ, ευχόμενη καλή αρχή και καλή εβδομάδα!
Σ'ευχαριστώ Evie,ναι υπάρχουν πολλά blog με μαγειρική και ζαχαροπλαστική..ίσως η διαφορά είναι ότι εγώ το σπούδασα και πως δε θα κρύψω τίποτα...αρκεί να μ'ακούσετε στα υλικά...ξέρεις παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα...
Διαγραφήhmmmmm tasty.....
ΑπάντησηΔιαγραφή