Translate

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Πες μου τί θέλεις να φτιάξουμε;

Σκέφτηκα να ξεκινήσω με την ερώτηση "πες μου τί θέλεις να φτιάξουμε;"
Θα φτιάχνουμε μαζί κάθε τι που θα μου προτείνετε. Θα σας δίνω τη συνταγή, θα τη φτιάχνουμε παρέα,θα την φωτογραφίζουμε και δε θα κρύβουμε κανένα μυστικό.
Θα απαντώ σε κάθε σας ερώτηση ή απορία για κάτι που θέλετε να επιχειρήσετε ή για κάτι που δεν σας πέτυχε...
Έτσι θα ξεκινήσω....
Περιμένω ν'ακούσω για να ξεκινήσω την πρώτη μου συνταγή! 

14 σχόλια:

  1. Να κάνω ποδαρικό με το..δεξί..θέλω το μπακλαβάσου τον ...αχτύπητο..( έκανα σαραγλί μα..χάλια το φύλλο!!!).Βγάλε την λεκτική επαλήθευση από τις ρυθμίσεις σου..είναι βαρετό για όσους θέλουν να κάνουν σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως σε βρηκα. Για να το λεει η μαμα κατι θα ξερει , οποτε ας εποφεληθουμε και μεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς σε γνώρισα κι εγώ.Σίγουρα θα εποφεληθείτε αρκεί να σας αρέσει να δημιουργείτε!

      Διαγραφή
  3. Καλή αρχή να ευχηθώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μας δώσεις ιδέες για μπουφέ στο σπίτι με πιάτα νόστιμα αλλά και όμορφα σε παρουσίαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι Κατερινάκι μου,ειδικά σ΄ξμερα που θα ξεκινήσω μ'ένα ιδιαίτερο κέικ...

      Διαγραφή
  4. Καλη αρχη κι απο μενα!!! Με το δεξι κι εγω ...τρελενομαι για μπισκοτακια..τα παντα ομως.. και σοκολατα νομιζω ειμαι εθισμενη σαυτη...τα αλμυρα σε δευτερη μοιρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή!!
    Η πρόταση της αχτίδας μου άρεσε!
    Τον μπακλαβά θέλω κι εγώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαράκι μου θα γίνει κι αυτό το έχω ήδη βάλει σε γραμμή προτεραιότητας

      Διαγραφή
  6. Υπέροχη η ιδέα σου Ιωάννα!
    Αν και τα περισσότερα blog ασχολούνται με την μαγειρική και ζαχαροπλαστική είμαι σίγουρη ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία το νέο σου blog.

    Συγχαρητήρια για τον νέο σου τίτλο "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης"!

    Εκείνο που μου αρέσει κι εκτιμώ πολύ είναι αυτό που γράφεις, ότι δε θα κρύβουμε κανένα μυστικό, αχ μόνο και να ήξερες σε όλα αυτά τα χρόνια μου πόσες φόρες έχω "καεί" από κακόβουλους ανθρώπους. Με μεγάλη μου χαρά θα σε παρακολουθώ, ευχόμενη καλή αρχή και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Evie,ναι υπάρχουν πολλά blog με μαγειρική και ζαχαροπλαστική..ίσως η διαφορά είναι ότι εγώ το σπούδασα και πως δε θα κρύψω τίποτα...αρκεί να μ'ακούσετε στα υλικά...ξέρεις παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα...

      Διαγραφή